E-könyv Kuckó

online könyvesbolt ingyenesen letölthető és megvásárolható kiadványokkal

MOZIZZ VELÜNK HALLOWEENKOR!

2019. november 02. 11:25 - ekonyvkucko

Halloween alkalmából most hétvégén Facebook oldalunkra hívunk benneteket, ahol premier előtt, INGYEN megtekinthetitek az 1935-ben készült Az elveszett város I. (The Lost City) című amerikai horrorfilm speciális, némafilm-komédia verzióját! A film két Facebook videó formájában lesz megtekinthető mindenki számára szombaton és vasárnap, hétfőtől pedig megvásárolhatjátok weboldalunkon jó minőségű, 720p HD videó formájában.

A film első része: link

A film második része: link

advertise_halloween_big.jpg

A filmről: Bruce Gordon, a fiatal tudós és feltaláló 1935-ben, New Yorkban élet(ek)bevágó fontosságú feladatot kap, ami Afrikába, a kontinens addig felfedezetlen területére szólítja, ahol minden megtörténhet. Már csak azért is, mert egy őrült tudós éppen ott építette fel magának az Elveszett Várost, amit vasmarokkal (és két hűséges alattvalójával) kormányoz. Saját tudósuk is van, akit rabságban tartanak és arra kényszerítenek, hogy zombikat állítson elő uralkodója számára, aki az élőhalottakból alkotott hadsereg élén kiterjeszthetné hatalmát az egész világra... ha nem lépne közbe még időben Bruce Gordon! Ha már úgyis megtalálta az Elveszett Várost, megszökteti a zombikat gyártó tudóst és szerelembe esik a lányával, közben bevisz néhány ökölcsapást különféle pénzéhes kalandorok arcába, ám a szörnyetegek sem maradnak tétlenek - hamarosan futniuk kell az életükért a veszélyes vadonban. Vajon elég gyorsak lesznek?

A film csak 12 éven felülieknek ajánlott!

poster_big.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ekonyvkucko.blog.hu/api/trackback/id/tr4815280360

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása