E-könyv Kuckó

online könyvesbolt ingyenesen letölthető és megvásárolható kiadványokkal

Megvásárolható videó

2019. november 04. 10:27 - ekonyvkucko

Az elveszett város I.

Megvásárolható Az elveszett város I. című, 1935-ben forgatott amerikai horrorfilm speciális, némafilm-komédia változata.

Kapható: link          A kiadvány ára: 1850 HUF

Megvásárolható 720p HD MKV videó formájában.

poster_big_1.jpg

Ingyenes részlet letölthető:

link

Vásárolja meg közvetlenül a Payhip-en:

link

Szólj hozzá!

MOZIZZ VELÜNK HALLOWEENKOR!

2019. november 02. 11:25 - ekonyvkucko

Halloween alkalmából most hétvégén Facebook oldalunkra hívunk benneteket, ahol premier előtt, INGYEN megtekinthetitek az 1935-ben készült Az elveszett város I. (The Lost City) című amerikai horrorfilm speciális, némafilm-komédia verzióját! A film két Facebook videó formájában lesz megtekinthető mindenki számára szombaton és vasárnap, hétfőtől pedig megvásárolhatjátok weboldalunkon jó minőségű, 720p HD videó formájában.

A film első része: link

A film második része: link

advertise_halloween_big.jpg

A filmről: Bruce Gordon, a fiatal tudós és feltaláló 1935-ben, New Yorkban élet(ek)bevágó fontosságú feladatot kap, ami Afrikába, a kontinens addig felfedezetlen területére szólítja, ahol minden megtörténhet. Már csak azért is, mert egy őrült tudós éppen ott építette fel magának az Elveszett Várost, amit vasmarokkal (és két hűséges alattvalójával) kormányoz. Saját tudósuk is van, akit rabságban tartanak és arra kényszerítenek, hogy zombikat állítson elő uralkodója számára, aki az élőhalottakból alkotott hadsereg élén kiterjeszthetné hatalmát az egész világra... ha nem lépne közbe még időben Bruce Gordon! Ha már úgyis megtalálta az Elveszett Várost, megszökteti a zombikat gyártó tudóst és szerelembe esik a lányával, közben bevisz néhány ökölcsapást különféle pénzéhes kalandorok arcába, ám a szörnyetegek sem maradnak tétlenek - hamarosan futniuk kell az életükért a veszélyes vadonban. Vajon elég gyorsak lesznek?

A film csak 12 éven felülieknek ajánlott!

poster_big.jpg

Szólj hozzá!

Nyereményjáték

2019. július 02. 00:25 - ekonyvkucko

Két éves az E-könyv Kuckó! - nyereményjáték

Az E-könyv Kuckó nemrég (június 12-én) ünnepelte 2. születésnapját. Ebből az alkalomból szeretnénk meglepni kedves vásárlóinkat azzal, hogy egyik legnépszerűbb képregényünket, a Starlet O'Hara, a filmcsillag első számát ingyenesen letölthetővé tesszük. A képregényt innen lehet letölteni: link. Ez egy RAR archívum, melynek kicsomagolásához szükséges egy jelszó. A jelszó a helyes válasz a következő kérdésre: Mi a keresztneve a főhős, Starlet O'Hara barátnőjének? (A megfejtést csupa kisbetűvel kell beírni! pl: "julia") A sikeres kicsomagolást követően azonnal olvashatóvá válik a teljes képregény, CBR formátumban, melyhez kellemes időtöltést kívánunk! A jelszó megadásához segítséget nyújthat a termékünk adatlapja a következő címen: link. A nyereményjáték egy hónapon keresztül, augusztus 2-ig tart!

01.jpg

Szólj hozzá!